Småvare reoler
 Plastbokser
 Pallereoler
 Maxipack
 Dypstabling
 Rullebaner/Pushback
 Gren reoler
 Messaniner
 Paternoster
 Still truck
 Brukte reoler
 Verksted
 Garderobeinnredning
 Garasjeporter
 Industriporter
 Heisautomat
 Kontormøbler
 Utemøbler

Garasjeporter

Vi leverer og monterer garasjeporter og de er er svært prisgunstig, med tanke på kvalitet.

Vi har et meget stort spekter innenfor garasjeporter som dekker de fleste behov.

Garasjeportene våres finnes i mange modeller og varianter og de holder godt for norske forhold. Garasjeportene blir levert i stål og tre og blir levert i flere størrelser.

Går garasjeporten din dårlig? Er den tung? Lager den lyder? Er dere usikre på hva dere trenger av garasjeporter? Bergen Reolsystemer hjelper deg, slik at ditt valg blir et godt og gjennomtenkt valg.

Ta kontakt med oss, og vi hjelper dere å finne svaret på garasjeporter og andre spørsmål dere måtte ha og finne frem til rett løsning for dere.

TILBUD NR: 000-2005-T  
TYPE: Garasjeport TLR  
Paneltykkelse - 40mm,fingerklemsikring
Ribmønster
Farge- RAL 9016
FM beslag overhøyde 250mm
Fjærbruddsikring

 

Beskrivelse garasjeporter   Antall Pris Tils.
B 2000 x H 2250   1 7898.00 7898.00
Utvendig låsing ,inkl.sylider og 3 nøkler 1 191.00 191.00
Løftehåndtak   1 57.00 57.00
Perforert monteringsvinkel 3M 2 83.00 166.00
         
         
Til sammen 8312.00
   
Totalt: 8312.00
Levering garsjeporter: 3-4 uker    
Garasjeport -Fritt levert:      
Betalingsbetingelser for våre garasjeporter: 20 dager    
Alle priser ekskl. MVA

Retningslinjer for byggverk deriblant garasjeporter

§ 5-1 Produkter til byggverk

Forskriften om produkter til byggverk er gitt til gjennomføring av plan- og bygningsloven § 77 om utførelse av byggearbeid og krav til produkter til byggverk og § 111 om ileggelse av bøter ved feil bruk av CE-merket o.a

Målet med reglene er å sikre at produkter og byggevarer som produseres eller omsettes for å inngå i byggverk har de egenskapene som er nødvendige for at byggverket skal oppfylle de krav som er satt til det i eller i medhold av plan- og bygningsloven. Det er derfor det er innført plikt for enhver byggevareprodusent til å sørge for at varens egenskaper er dokumenterte før den markedsføres. Statens bygningstekniske etat skal føre tilsyn med at ordningen virker etter hensikten.

Reglene omfatter enhver byggevare som inngår i byggverk som omfattes av plan- og bygningsloven og den tekniske forskriften. De gjelder også for varer som inngår i tiltak som omfattes av annen lovgivning. Det spiller ingen rolle om tiltakene er helt eller delvis fritatt fra plan- og bygningsloven og dens forskrifter forøvrig. Det brede virkeområdet er en konsekvens av at Norge etter EØS-avtalen er forpliktet til å gjennomføre direktiver gjennom nasjonale regelverk.

Også på områder der det er gjort større eller mindre fritak fra reglene i plan og bygningsloven, er Statens bygningstekniske etat tilsynsmyndighet når det gjelder dokumentasjon av byggevarenes egenskaper. Sektormyndighetene vil derfor kunne forholde seg til Statens bygningstekniske etat på samme måte som kommunene gjør det innenfor byggesakene.

Reglene om produkter og dokumentasjon er utformet for å unngå at det oppstår tekniske handelshindringer. Dokumentasjonssystemene er derfor lagt opp i samsvar med forutsetningene i de aktuelle direktiv. Etter hvert som det finnes tilstrekkelige tekniske spesifikasjoner vil også dokumentasjonen kunne skje ved bruk av CE-merket.

webdesign, hjemmesider, søkemotoroptimalisering, webutvikling, publiseringsløsningerseo, søkemotor, søkemotoroptimalisering